COACHING         VINOTHEEK

Privé Wellness

Puur genieten

Bij Le Goz'eau geniet je privé van professionele wellness apparatuur in een moderne inrichting, ingebed in een authentiek gerenoveerde hoeve.

De Bi-O sauna: het witte goud voor een natuurlijk welzijn

Onze sauna met zoutbron (Sole Therme) heeft zijn eigen waterreservoir waarin stoom wordt opgewekt. In een verdampschaal liggen zoutstenen. Door de verdamping ontstaat een mild, zuiverend klimaat.
De luchtvochtigheid is hoger dan in een traditionele sauna en de temperatuur is een 60 graden. Dit wil dus zeggen dat het aangenamer zitten is en doorgaans sessies van 15 min ook makkelijker volgehouden worden.
Wens je een sauna die warmer is, dan kan het BI-O zoutbronsysteem ook uitgezet worden en kan de cabine gebruikt worden als een traditionele sauna.

Afkoelingsijs: een verfrissend ijsblokje

Het is belangrijk na de saunabeurt af te koelen. Dat kan door een koude douche te nemen of jezelf een massage van afkoelingsijs te gunnen.
Of wat dacht je van een verkoelende blokjesmassage door je partner?

Het zwembad en de whirlpool

Zijdezacht water dankzij zoutelektrolyse

Als het ware glijdt het water zachtjes over je huid. De zoutelektrolyse geeft je een natuurlijk gevoel van ultieme relaxatie.
Door de zoutelektrolyse is het water chloorarm. De natuur is er ons dankbaar voor en ook onze klanten ervaren tal van voordelen: geen chloordampen, geen rode ogen en geen huidjeuk!

Hygiëne boven alles

De whirlpool wordt zomer en winter verwarmd tot maximaal 38 graden, het zwembad tot maximaal 30 graden. Deze temperatuurmaxima schrijft Vlarem II voor om ziektekiemen geen kans te geven.
Door de overloop wordt de whirlpool constant gefilterd en is hij voorzien van alle meet- en controleapparatuur die de wet voorschrijft. Puur natuurlijk zout en een vernuftig buffersysteem zorgt voor een perfecte hygiëne.

De hammam: optimaal genieten

Het "Turkse stoombad" of hammam is een weldaad voor neus en luchtwegen. Net als de sauna is de hammam een vorm van relaxen in combinatie met lichaamsreiniging. Verrijkt met eucalyptus is het stoombad een verfrissende ervaring met heilzame uitwerking. Het stoombad is supervochtig en minder warm dan een sauna. Ideaal voor mensen die minder goed kunnen zweten.

De infraroodcabine: zon op je lichaam…

De infrarood cabine van Le Goz'eau is een wellnessoase. De vlaktestralers zorgen voor een behaaglijke warmte. De straling verwent uw huid, bloedvaten en spieren met haar ABC - infraroodspectrum, vergelijkbaar met die van de zon.

Tarieven